Les
notables propietats de la maduixa es deuen a la seva riquesa en vitamines A,
C, B1, B2, sals minerals (calci, fòsfor, ferro, potassi, magnesi, sodi,
coure) i altres importants oligoelements. Les maduixes són nutritives, refrescants, diürètiques, depuratives i laxants. També són tòniques, remineralitzants, antiartrítiques i antifebrils. Milloren la circulació sanguínia Redueixen i poden bloquejar la modificació del colesterol dolent. Els nostres productes són: Ecològics - Aliments sans produits amb harmonia amb la natura. - Sense aditius químics ni colorants artificials ni cap tipus de residu toxic ni antibiotics. - Tenen més vitamines i nutrients essencials afavorint el nostre sistema inmunològic reforçant les nostres defenses. De proximitat - Estan collits en el seu estat òptim de maduració,aportant una màxima qualitat nutricional i organolèptica. - Ajuden a mantenir l ´estructura econòmica i cuiden el paisatge del nostre territori. - Són cultivats aprop de la zona on es consumiran i per tant redueixen les emisions de CO2. De temporada - Ajuden a respectar els cicles naturals de producció · Respectant el medi ambient. - Són més nutritius i sabrosos. - Ens aporten les nostres necessitats nutricionals per a cada estació de l ´any. |