La
pera conté un 53% de sals minerals alcalines i un 47% de sals àcides. Les
principals vitamines d'aquesta fruita són: A, C, B1, B2 i PP. Pel seu alt contingut en ferro, el consum de la pera és bo per a la formació de glòbuls vermells i és recomanada en casos d'anèmia i problemes cardiovasculars. La fibra que conté té efecte prebiòtic i podria reduir l’absorció de colesterol: Com que conté molt de potassi, contribueix a reduir la pressió. Els nostres productes són: Ecològics - Aliments sans produits amb harmonia amb la natura. - Sense aditius químics ni colorants artificials ni cap tipus de residu toxic ni antibiotics. - Tenen més vitamines i nutrients essencials afavorint el nostre sistema inmunològic reforçant les nostres defenses. De proximitat - Estan collits en el seu estat òptim de maduració,aportant una màxima qualitat nutricional i organolèptica. - Ajuden a mantenir l ´estructura econòmica i cuiden el paisatge del nostre territori. - Són cultivats aprop de la zona on es consumiran i per tant redueixen les emisions de CO2. De temporada - Ajuden a respectar els cicles naturals de producció · Respectant el medi ambient. - Són més nutritius i sabrosos. - Ens aporten les nostres necessitats nutricionals per a cada estació de l ´any. |