Els fruits secs son un aliment energètic de qualitat, ric en greix insaturat (saludables, com el linoleic i oleic) proteïnes, fibra i compostos bioactius com els polifenols i fitoesterols. Amb propietats antioxidants (vitamina E), com també amb una gran aportació de vitamina B i de sals minerals (fòsfor, magnesi, coure i ferro).
Els nostres productes són:
Ecològics
- Aliments sans produits amb harmonia amb la natura.
- Sense aditius químics ni colorants artificials ni cap tipus de residu toxic ni antibiotics.
- Tenen més vitamines i nutrients essencials afavorint el nostre sistema inmunològic reforçant les nostres defenses.
De proximitat
- Estan collits en el seu estat òptim de maduració,aportant una màxima qualitat nutricional i organolèptica.
- Ajuden a mantenir l ´estructura econòmica i cuiden el paisatge del nostre territori.
- Són cultivats aprop de la zona on es consumiran i per tant redueixen les emisions de CO2.
De temporada
- Ajuden a respectar els cicles naturals de producció
· Respectant el medi ambient.
- Són més nutritius i sabrosos.
- Ens aporten les nostres necessitats nutricionals per a cada estació de l'any.