La carbassa conté un 90% d’aigua, molt poques calories, hidrats de carboni i molta fibra.
Conté moltes vitamines A i C, i quantitats elevades de vitamines E, B1, B2, B3 i B6.
És rica en potassi, calci, magnesi, ferro, cobalt, bor i zinc.
La carbassa posseeix virtuts laxants i diürètiques. forma anticossos i produeix glòbuls vermells i blancs.
Els nostres productes són:
Ecològics
- Aliments sans produits amb harmonia amb la natura.
- Sense aditius químics ni colorants artificials ni cap tipus de residu toxic ni antibiotics.
- Tenen més vitamines i nutrients essencials afavorint el nostre sistema inmunològic reforçant les nostres defenses.
De proximitat
- Estan collits en el seu estat òptim de maduració,aportant una màxima qualitat nutricional i organolèptica.
- Ajuden a mantenir l ´estructura econòmica i cuiden el paisatge del nostre territori.
- Són cultivats aprop de la zona on es consumiran i per tant redueixen les emisions de CO2.
De temporada
- Ajuden a respectar els cicles naturals de producció
· Respectant el medi ambient.
- Són més nutritius i sabrosos.
- Ens aporten les nostres necessitats nutricionals per a cada estació de l ´any.