Es
tracta d’una verdura de la família de les cols molt rica en fibra, baixa en
calories i amb una gran quantitat de vitamines, minerals, antioxidants i
principis actius anticancerígens. Considerada una de les hortalisses que
conté més quantitat de nutrients per unitat de producte comestible. El bròquil i tota la família de les crucíferes o cols contenen indols i altres substàncies amb un efecte anticancerigen reconegut. Un altre aspecte destacable és l’efecte protector de la mucosa de l’estómac i dels intestinsSi voleu preservar al màxim les vitamines i antioxidants del bròquil, cal coure’l de forma ràpida, és a dir, com a màxim uns 15 minuts al vapor. Els nostres productes són: Ecològics - Aliments sans produits amb harmonia amb la natura. - Sense aditius químics ni colorants artificials ni cap tipus de residu toxic ni antibiotics. - Tenen més vitamines i nutrients essencials afavorint el nostre sistema inmunològic reforçant les nostres defenses. De proximitat - Estan collits en el seu estat òptim de maduració,aportant una màxima qualitat nutricional i organolèptica. - Ajuden a mantenir l ´estructura econòmica i cuiden el paisatge del nostre territori. - Són cultivats aprop de la zona on es consumiran i per tant redueixen les emisions de CO2. De temporada - Ajuden a respectar els cicles naturals de producció · Respectant el medi ambient. - Són més nutritius i sabrosos. - Ens aporten les nostres necessitats nutricionals per a cada estació de l ´any.
|